18 decembrie

Tot mă mă zbat să găsesc un titlu pentru postul ăsta, dar nu pot. Stau pe un semi-întuneric, cu mult fum de țigare plutind alene prin fața monitorului ascultând dracu’ știe ce melodie. Și, normal, sunt furios iar pe societate. Probabil în creierașele voastre faceți acum mici glumițe de genul: Vai Mihnea, dar de ce? Ticăloși mici fără inimă ce sunteți. Hehe. Cum de ce? Pentru că societatea vostră atât de mult slăvită ca fiind apanajul omenirii, e de tot căcatul. Aveți niște valori care se bazează doar pe imagine. Cum merg, cum arăt când mănânc, ce tricou stupid am pe mine când mă duc să-mi iau țigări, cine sunt prietenii mei. Orice bărbat care bea un Cosmopolitan într-un bar e catalogat ca fiind gay sau pur și simplu un pămpălău, trebuie sa bei bere dacă vrei să fi bărbat. Orice femeie care fumează pe stradă e catalogată ca fiind curvă, ele trebuie sa fumeze doar în baruri sau acasă cu jaluzelele trase. Și astea nu sunt cele mai stupide chestii legate de atotminunata (nu știu dacă e un cuvânt, dar am trademark pe el) noastră societate. Problema e că toți sunt de acord cu regulile de acest gen. Foarte puțini au curajul sau nepăsarea (cam merg mână în mână astea două) de a nu intra în normele propagate de societate. Sunt foarte puțini care aleg să gândească critic toate aceste reguli nescrise, și care aleg să facă ce cred ei de cuviință.

Sunt și mai puțini care recunosc că toate problemele omenirii își au obârșia în trecutul violent al omului. Nu vreți să recunoașteți că în trecutul nostru au existat o infinitate de monștrii, care au comis atrocități pe care nici o minte bolnavă de azi nu le-ar putea concepe. Cruzime, brutalitate și violență, dar perfect justificabilă. Supraviețuirea. Atunci lucrurile poate erau simple, ucide sau vei fi ucis. Doar că acum aceste valori nu mai se mulează pe cerințele societății. Folosiți violența după Epoca Rațiunii? Ce stupid!

Ați înlocuit supraviețuirea cu consumerismul. Ce alt animal își mai petrece viața pentru a câștiga bani pentru a consuma mai mult? Nu sunt ecologist sau pacifist. Din contră, cred că ecologismul e o porcărie inventată de idioții care nu aveau pentru ce să lupte. Pacifismul, altă porcărie inventată de ecologiștii care nu se mulțumeau cu protejarea dobitoacelor din ogradă. Treziți-vă, omul nu are pacea în ADN. Omenirea va avea întotdeauna războaie de luptat cu sine, pentru ca instinctul de supraviețuire nu va lua niciodată forma flamurii albe. Atât timp cât omul va acționa doar din instinct, nu va exista pace.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: