Sentimente electronice

So, în plictiseala mea infinită izvorâtă din și mai infinita durere de penis, am hotărât să mă uit la House. Luat ilegal de pe torrente, că sunt rebel (lol). Nu fac rezumatul episodului, ci o să mă leg de pacienta care a mâncat-o în cur să vină la House să o trateze. Tipa avea un prieten (era destul de bună), și avea prostul obicei să scrie pe blog cam tot ce făcea ea. Sex, certuri cu iubitul, etc. Ce era și mai acătării era faptul că și lua în considerare ce păreri îi dădeau internet loserii care citeau blogul ei. Deci..cine scrie pe internet că îl iubește pe Steve și i-a făcut sex oral lui Derek? Cine citește căcaturile astea? Cui îi pasă? Nu vă e de ajuns Tânăr și Neliniștit?

Până acum câțiva ani viața vostră sentimentală se rezuma la telenovele, pe cine a lăsat însărcinată Luis Miguel, cu cine s-a mai sărutat Luis Gabriella și de ce a făcut avort Luis Fernando. Acum, vă holbați ceapele la un blog care aparține unui cuplu de bisexuali care își mărturisesc pornirile sexuale cu vaci. Doar că ei nu sunt bisexuali, nici zoofili, dar își măresc net-audiența cu tot fell de oameni care au frică de viața lor reală.Vă e frică să ieșiți în lumea de afară, unde chiar trebuie să te uiți în fața cuiva când flirtați, și nu la avatarul ei/lui. Vă e frică că persoana aceea se va uita la voi și nu va descoperi vreun motiv să stea lângă voi. Vă e frică că nu vă veți ridica la unele așteptări ridicole pe care mintea vostră măruntă le-a ridicat ca măsură de protecție.

De ce vă e greu pur și simplu să ieșiți la agățat într-un bar? Mulți dintre voi folosiți scuza lumii superficiale. Da, trăim într-o lumea superficială, unde aspectul fizic contează mai mult decât orice. Dar continui să cred că majoritatea dintre noi vrem și altceva. Vrem parteneri care ne ațâță focul gândirii. Și nu mă refer la soții sau iubite. Pot să port o conversație  cu cineva pe care tocmai am agățat-o într-un bar? Fără ai văzut meciul de aseară, fără starea vremii pentru următoarele 5 luni, fără problema prezervativului. Vreau să vorbesc despre umanism, despre un film, despre un album, despre o ideologie, despre metafizică. M-am săturat de pizdulici care aleargă după bani și mașini. De ce le vedeți doar pe alea? Da, sunt multe, sunt bune, dar refuz să afirm că numai la asta se rezumă alegerea asta. Mai bine refuz să fac sex pe vecie decât să fac sex cu specimene de genu.

Ați auzit de conceptul de Speed Dating? Uitați aici explicația. Se încumetă cineva să organizeze un eveniment de acest fel? Și nu, fără prostituate. Doar doi oameni, care nu își fac iluzii că vor da de cine știe cine supermodele, bărbați și femei perfecți, bogătani, vedete; doar doi oameni care vor să se simtă bine măcar pentru o seară, doi oameni care nu vor să se simtă singuri măcar pentru o seară, doi oameni care vor să uite de lumea superficială care le zice că vor muri singuri.

(Vă promit vouă, celor care se regăsesc în articol, că încerc să fac un site de speed dating românesc, cu suport de webcam. Și poate să organizez și un eveniment de acest gen. Fingers crossed.)

Reclame

4 Responses to Sentimente electronice

 1. aditzah says:

  Un speed dating online, punct ro, ar fi probabil un chatroulette cu şi mai multă pulă şi cu o groază de cocalari.

  Un eveniment poate ar avea ceva şanse.
  Good luck, anyways.

 2. Am un prieten piteştean care a înfiinţat în 1991 „Liga împotriva telenovelelor” (era un moft drăguţ, că n-a ţinut şi nici nu avea cum să ţină…) I-a venit ideea într-o dimineaţă. Se întorsese de la schimbul 3 şi dădea şi el să halească ceva, înainte de un binemeritat somn, după berea de rigoare. Şi intră nevastă-sa în bucătărie: „Vai, dragă! – ştii ce a păţit Miguel?” Omul, cu furculiţa în gură, bucurându-se de ceva ou prăjit, e nedumerit. „Miguel? Care Miguel? Cine e Miguel???”
  – „Miguel, care era cu Rosalinda! Şi l-a părăsit, nenorocita, pentru Fernando! Şi suferă cumplit!”

  – „Băga-mi-aş pula-n el de Miguel! De asta nu pot eu să mănânc?!”
  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: