Taxa pe sexul premarital și biochipurile

Romania introduce taxa pe sex premarital

Luata in considerare de cateva luni, de ministrii cabinetului Boc, la propunerea europarlamentarului pe probleme de Sanatate si familie, Mircea Pascu si a ministrului de finante Sebastian Vladescu, taxa pe sex premarital si relatii intraconjugale a trecut astazi fara probleme prin parlament, fiind adoptata cu 350 de voturi pentru, 70 de voturi impotriva si 6 abtineri.

Considerata alaturi de taxa pe fast-food una din viitoarele surse de venit la bugetul de stat si inspirata din modelul francez, taxa pe „relatii sexuale premaritale si relatii intime intraconjugale” presupune pereceperea unei sume modice de la ambii participanti la actul sexual de fiecare data cand acestia se intalnesc pentru a intretine relatii romantice si poate varia in functie de locatie, durata sau tehnicile folosite.

Din fericire pentru credinciosii cu frica de Dumnezeu, taxa se aplica doar cuplurilor care traiesc in concubinaj nu si cuplurilor casatorite, acestea fiind obligate sa contribuie doar daca intentioneaza sa aiba o relatie sexuala cu o persoana din afara cuplului.

Desi modalitatea efectiva de taxare nu a fost inca hotarata, potrivit ministrului Vladescu vor exista cel putin doua modalitati de plata: cartela pre-pay si abonamentul lunar, in ambele cazuri banii, in jur de 50 de lei pe sedinta, urmand sa fie colectati prin intermediul postei romane.

Potrivit statisticilor oficiale peste 75% dintre romani intretin relatii sexuale premaritale, desfraul atingand cote maxime mai ales in randul elevilor, studentilor si locuitorilor de la oras. (sursa)

Vedeți ce ne fac? Vor să ne controleze pornirile, să ne domesticească ca pe capre ca să fim liniștiți și să-i îmbogățim. Unii întreabă cum vor să se asigure ca nu vom face sex premarital. Vă zic eu cum: ne vor introduce chipuri sub piele prin care vor citi când vom întreține relații sexuale, doar că chipurile sunt de fapt pentru a ne controla mințile.

Oameni buni, vă prezint acum fapte reale, fără perdeaua mass-mediei, fără minciunile conducătorilor, masonilor sau Illuminati. Videoul următor prezintă faptele unei familii care a fost obligată să accepte acest chip.

Uitați cum arată:

Poate să fie implantat fără ca voi să știți. De-a lungul timpului acesta nu se va dizolva, fiind făcut din sticlă și siliconați, deci îl veți avea toată viața. Președintele Obama va introduce chipurile în America odată cu noua lege a protecției sociale. Aici puteți citi despre legea chipurile de control.

Din această schemă a chipului puteți vedea și faptul că acest chip va transmite prin satelit și poziția purtătorului pe glob.

Oameni buni, nu-i lăsați să vă controleze. Dați glas gândurilor voastre și nu vă lăsați controlați de televizor sau de parlamentari.

Reclame

4 Responses to Taxa pe sexul premarital și biochipurile

  1. dionis says:

    articolul din sursa ta e fals 🙂 vezi categoria unde e postat ( Aproape adevarat)

  2. Andrei says:

    Din păcate şi poate de mai multe ori din fericire, oamenii au rămas poate singura specie încă nedomesticită. Dar… rezolvăm problema!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: