Prostia

De ce nu e prostia omenească? Pentru că prostia e o trăsătură definitorie a rasei umane. Probabil mulți știți asta deja, dar să argumentez și celorlalți.

Ce e omul? Animalul suprem, înzestrat cu rațiune ca urmare a milioane de ani de evoluție. Greșiiiit! Este animalul perfect, înzestrat doar cu prostie și instincte. Nu am sesizat până acum nici urmă de rațiune pe planeta asta infectă. Vă agitați aiurea toată viața, acționând din pur instinct sau ca urmare a reacțiilor chimice pe care voi le numiți sentimente. Bărbații au două scopuri: să-și asigure viitorul pentru a atrage femelele și să-și depună sperma în orice vagin productiv. La femei e altfel: să găsească un mascul care va rămâne toată viața alături de ea și care îi va ocrotii progeniturile. Vedeți? Nu e nimic rațional aici. E doar propagarea speciei care oricum e asigurată de genele voastre. Sunteți doar sclavii evoluției.

Ca să nu mai vorbesc de faptul că sunteți sclavii societății pe care voi o numiți greșit civilizație. Vă asigur că nu există nici o urmă de civilizație pe Pământ. Societatea umană se învârte după doar doi factori majori: violența și puterea. Omul este violent și nebun după putere. Nu va exista niciodată pace pe planetă atât timp cât exista rasa umană. Întotdeauna vor exista oameni oprimați, care mor de foame, atât timp cât rasa umană va exista. Sunt infinite mijloace prin care grupuri de oameni vor avea controlul maselor. Prin mijloace economice, politice, sociale. Dar trebui să-mi dau pălăria în favoarea religiei. E preferatul meu mijloc de a controla masele îndobitocite, ca urmare a unei frici adânc înrădăcinate în psihicul uman: frica de a murii. Cum până acum nu s-au descoperit mijloace prin care să deveniți nemuritorii, așa că vă preocupă ce e după moarte. Hop apare și ideologie cum că după moarte există altă viață. Paradis, Infern, Rai, Iad, Purgatoriu. Dar nu e nimic, e doar întuneric și non-existență. Sau poate e ceva. Cine știe?

Așa că trăiți-vă viața. Faceți compromisuri, faceți facultăți, prindeți slujbe bune făcând absolut nimic, turnați o droaie de copii, îmbătrâniți cu scutecul plin de urină. Trăiți-vă viața, pentru că orice ați face, când muriți, nu face nici cât o ceapă degerată.

Reclame

3 Responses to Prostia

  1. aditzah says:

    Dacă beau şi fut fără să-mi pese, trăind cât pot trăi, fără să-mi pese de politică/religie/societate, e ok? 😛

  2. Radu says:

    Totul merge bine pana cand faci hepatita de la alcool sau sculament de la futai. Dar tot e ok 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: